Persinfo

Persinfo

Voor zover u blaaskapel De Kersenlanders nog niet kent willen wij ons graag aan u voorstellen.

Wij zijn een echte Mierlose blaaskapel en een van de oudste traditionele blaaskapellen in deze regio. In 2018 bestaan we 70 jaar.

Met ons repertoire spreken we een breed publiek aan. We spelen tsjechische, böhmische en moravische  blaasmuziek en daarnaast ook moderne amusementsmuziek met evergreens en duitse schlagers. Dat alles onder  inspirerende leiding van Chris de Baat.

Wij spelen eigenlijk voor iedereen die ons graag horen wil. Op feesten en partijen, festivals, barbecue feestjes, tuinfeesten, buurtfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen, zorgcentra, vakantieparken, muzikale omlijsting bij allerlei evenementen en noem maar op. We hebben een eigen geluidsinstallatie.

We treden niet alleen op in Geldrop-Mierlo maar ook in de  regio en zelfs ver daarbuiten. We hebben met de kapel met veel succes diverse keren opgetreden in Oostenrijk, Tsjechie, Belgie, Frankrijk en Duitsland.

Wij kunnen  ’s avonds en in het weekend, overdag, optredens verzorgen

We kunnen altijd een nieuwe muzikanten gebruiken. De grootste prioriteit ligt op dit moment bij een drummer. Maar ook trompettisten, trombonisten, klarinettisten, tenorhornblazers, accordeonisten, een bassist, eigenlijk is er voor elk blaasinstrument wel een plaatsje vrij.

Wij repeteren wekelijks op donderdag van 20.00 –22.00 uur in de basisschool Puur Sang aan de Bisschop van Mierlostraat 92 in Mierlo.Heeft u zin om eens te komen te kijken en luisteren op onze repetitieavond, loop gewoon binnen, u bent van harte welkom.

Voor verdere inlichtingen kunt u terecht bij ons secretariaat.